top of page

Kaikki mitä sinun tulee tietää UGC sisällöstä

UGC on termi, joka on tällä hetkellä kaikkien huulilla. Mitä UGC tarkalleen on ja miksi se on tärkeää ja kullanarvoista yrityksille?


UGC-sisältö (User Generated Content) tarkoittaa käyttäjien itse luomaa sisältöä eri verkkosivustoille ja sosiaalisen median kanaville. UGC-sisältö voi olla mitä tahansa sisältöä - tekstejä, videoita, kuvia, arvosteluja jne, jonka on luonut joku muu, kuin yrityksen edustaja tai työntekijä.


Miksi käyttäjien tuottama sisältö (UGC) on tärkeää?


UGC-sisältö vie aitouden seuraavalle tasolle ja sitä voidaan käyttää kaikissa ostajan matkan vaiheissa vaikuttamaan sitoutumiseen ja lisätäkseen konversiota. UGC-sisältöä voidaan käyttää sosiaalisessa mediassa sekä muissa kanavissa, kuten sähköpostissa tai laskeutumissivuilla.


Koska kuluttajat 2,4 kertaa todennäköisemmin pitävät käyttäjien luomaa sisältöä aitona verrattuna brändin luomaan sisältöön. Tästä syystä nyt on aika investoida aitousvetoiseen sosiaalisen markkinoinnin strategiaan.UGC-sisältö voi olla monimuotoista ja sisältää esimerkiksi seuraavia:


#1: Arvostelut ja suositukset

Käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan ja suosituksiaan eri tuotteista ja palveluista.

#2: Kuvat ja videot

Käyttäjät voivat jakaa omia kuviaan ja videoitaan, jotka ovat relevantteja. Yritys voi myös hyödyntää ulkopuolisia UGC-sisällöntuottajia.


#3: Blogitekstit

Käyttäjät voivat kirjoittaa omia blogitekstejään, jotka käsittelevät esimerkiksi henkilökohtaisia kokemuksia, asiantuntijuutta ja mielipiteitä.


#4: Kommentit ja keskustelut

Käyttäjät voivat jakaa mielipiteitään, kommentteja ja ajatuksia eri aiheista.UGC-sisältö on tärkeä osa sosiaalisen median markkinointia, sillä se lisää brändin näkyvyyttä ja uskottavuutta, parantaa asiakasuskollisuutta ja auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin asiakkaidensa tarpeita ja toiveita.

Kommentare


bottom of page